Offsetta (”oss” och ”vi”) är ett varumärke och handelsnamn för Green Company OÜ, VAT no EE102362358, Harju maakond, Lasnamäe linnaosa, Sepapaja tn 6, 15551 Tallinn, Estland. Green Company är ett nystartat företag som påskyndar övergången till en koldioxidneutral värld och Offsetta är ett av flera varumärken som arbetar för den visionen.

Dessa villkor reglerar förhållandet mellan oss och dig. Villkoren kan ändras utan föregående meddelande för att bättre återspegla våra produkter och tjänster som utvecklas. När du använder någon av de tjänster som vi tillhandahåller godkänner du dessa villkor i deras nuvarande form.

Vi gör vårt bästa för att hålla dessa villkor korta och lätta att läsa. Om du har några frågor, förslag eller om du behöver något förtydligande är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vår garanti till dig

Offsetta tillhandahåller digitala tjänster som gör det möjligt för privatpersoner och företag att uppskatta och kompensera sina koldioxidutsläpp (CO₂). Vi utför dessa tjänster genom att finansiera trädplantering och/eller inköp och avveckling av CO₂-certifikat, eller en kombination av dessa.

Vi garanterar att alla uppskattningar är gjorda efter bästa förmåga och vi garanterar att vi minskar den globala koldioxidmängden med en lika stor eller större mängd koldioxid än den mängd koldioxid som täcks av den tjänst du beställer.

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att använda någon av våra tjänster.

Betalning

För att använda våra tjänster måste du ange en eller flera betalningsmetoder. Du godkänner att vi debiterar alla betalningsmetoder som är kopplade till ditt konto för betalning av din valda produkt eller abonnemangsavgift.

Ångerrätt

Konsumenter med hemvist inom Europeiska unionen har en lagstadgad ångerrätt. Ångerrätten innebär att konsumenter under många omständigheter kan frånträda ett avtal inom 14 dagar från avtalets ikraftträdande. Detta gäller dock inte för tjänster som har utförts fullt ut vid tidpunkten för ångerrätten.

När din betalning har mottagits av oss använder vi automatiskt och omedelbart din betalning för att finansiera CO₂-reducerande projekt, enligt beskrivningen i dessa villkor. På grund av detta har vår tjänst utförts fullt ut så snart betalningen har slutförts, och du har ingen ångerrätt.